Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /web/htdocs/www.giacchi.it/home/plugins/system/jumirouter/jumirouter.php on line 20

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /web/htdocs/www.giacchi.it/home/plugins/system/jumirouter/jumirouter.php on line 33

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /web/htdocs/www.giacchi.it/home/plugins/system/jumirouter/jumirouter.php on line 35

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /web/htdocs/www.giacchi.it/home/plugins/system/jumirouter/jumirouter.php on line 36

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /web/htdocs/www.giacchi.it/home/plugins/system/jumi/jumi.php on line 25

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /web/htdocs/www.giacchi.it/home/plugins/system/jumi/jumi.php on line 29
www.giacchi.it - Home
Ky web site përdor cookies për të lehtësuar përdorimin web site nga ju.
Ne gjithashtu mbledhin të dhëna statistikore me qëllim të përmirësimit navigacion.

Në qoftë se ju nuk doni përdorimin e cookies, ju lutemi të dalë në këtë faqe.

SHËRBIMET TONA

Ne jemi të fokusohet në
teknologjitë moderne të internetit.

DISA SHEMBUJ

Këtu janë disa shembuj të vendeve të ndërtuara gjatë viteve.
Të gjitha bërë duke përdorur Joomla si një CMS.

Demo Image
 

PAOLO CHENET - Fotograf

dhe marrëdhënia e tij gjatë gjithë jetës me kamera. Një pasion arritur të thellë.Nëse ai e bëri klasa apo nuk është me të vërtetë deri në Observer, por emocionet e pamohueshme e disa nga veprat e tij do të lërë një gjurmë e vështirë për të harruar.

Demo Image
 

A.C.E.S. TRADING SRL

Filluar shërbimet e tyre duke ofruar për kontraktorët ndërkombëtarë në vitin 2004 dhe kanë qenë në rritje që nga viti. Falë përvojës së 50 vjet 'e kombinuar e themeluesve, ata kanë të know-how dhe janë të pozicionuar mirë për të mbështetur klientët e tyre si një dinamike, fleksibël, në kohë dhe partner i besueshëm.

Demo Image
 

TELEGRAFOVECCHIO SRL

Nite Gjithashtu vjen me një tjetër funksion moderne temë. Ne kemi përfshirë opsionin për të shtuar një pozicion fullscreen ku ju mund të botojë sy-infektues që i adaptohet krejtësisht i kënaqur me madhësinë tuaj të shfletuesit dritare.

Demo Image
 

ARCO AL

Puna Arco.al në Shqipëri si një shumicë e produkteve të COLORIFICIO ARCO SRL. Faleminderit të përsosmërisë dhe të cilësisë së këtyre produkteve, ofron një shërbim në tregun shqiptar me ngjyra dhe të shërbimeve profesionale, kompania jonë është vazhdimisht në rritje.

10.0%

ZBRITJE E MUAJIT

200.0€

Çmimi fillestar

100%

konsumatorë të kënaqur

Dëshironi të zbuloni më shumë ? Vetëm na shkruani

Merrni në kontakt

IVANO GIACCHI

Na kontaktoni

 

SOCIAL ICON

IG-LOGO-Small